Täydellisen tarkistuksen suorittaminen

Täydellisen tarkistuksen aikana sovellus tarkistaa oletuksena seuraavat objektit:

Suosittelemme, että suoritat täydellisen tarkistuksen heti, kun olet asentanut sovelluksen tietokoneellesi.

Näin voit suorittaa täydellisen tarkistuksen:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna ja siirry Tietoturva-osioon.
  2. Napsauta Tarkistus -kohdan Valitse tarkistus -painiketta.

Tämä avaa Tarkistus -ikkunan.

3. Valitse Tarkistus-ikkunassa oleva Täydellinen tarkistus -osio.
  4. Valitse Suorita-painikkeen vieressä olevasta avattavasta luettelosta toiminto, joka suoritetaan tarkistuksen päätyttyä.
  5. Napsauta Suorita-painiketta.

Sovellus käynnistää tietokoneen täydellisen tarkistuksen.